Acasă / SPORT / După două etape fără puncte SCM Argeşul ocupă ultima poziţie în clasament

După două etape fără puncte SCM Argeşul ocupă ultima poziţie în clasament

Vineri după-amiază s-au disputat primele partide din cadrul etapei cu numărul doi a ligii a III-a. La Piteşti, SCM Argeşul a primit vizita celor de la CS Ştefăneşti, formaţie pregătită de Marin Dună. Elevii pregătiţi de Adrian Dulcea veneau după o înfrângere în prima etapă, 0-4 cu Sporting Roşiori în timp ce oaspeţii aveau deja trei puncte în clasament după ce au învins în prima etapă pe Vişina Nouă cu 2-1.

Primul gol al partidei a fost marcat rapid de oaspeţi. În minutul 8, mingea centrată de Niculae ajunge la Iancu Cristian, mijlocaşul celor de la Ştefăneşti învingându-l pe Vlăsceanu cu un şut plasat la colţul scurt. Două minute mai târziu oaspeţii ratează şansa de a se desprinde pe tabelă, acelaşi Cristian fiind la finalizarea fazei. În minutul 15 Mircea Gheorghe îl învinge pe Vlăsceanu cu un şut de la 30 de metri.

Un minut mai târziu Neagu reia cu capul din corner însă Manciu reuşeşte să respingă. Piteştenii au continuat atacul la poarta lui Manciu însă portarul oaspeţilor s-a arătat inspirat la şuturile lui Dalu (min 22) şi Popescu (min 39). În minutul 46 Neagu execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, mingea loveşte bara şi ajunge la Delcea, fundaşul grupării din Trivale ratând singur cu poarta goală. Zece minute mai târziu Dalu a redus din diferenţă şi gazdele dădeau semne că vor obţine măcar un punct. Elevii lui Marin Dună s-au arătat însă mult mai inspiraţi în apărare iar cu câteva minute înainte de final au reuşit să mai înscrie încă o dată, autorul golului fiind Ionuţ Niculae.

În urma acestui rezultat SCM Argeşul Piteşti ocupă ultima poziţie în clasamentul seriei C3. În etapa următoare gruparea din Trivale va juca în deplasare cu Inter Clinceni. Partida se va disputa vineri, 12 septembrie, de la ora 17:00.

SCM Argeşul: Vlăsceanu – Dima, Delcea, Marincău, Dumitrache, Alexe, Neagu, Popescu, Naciu, Dalu, Dobra
Rezerve: Udeanu, Ghiţă, Micu, Moisi, Marcu, Iamandi, Simion
Antrenor: Adrian Dulcea

CS Ştefăneşti: Manciu – Niculae, Avram, Marinescu, M.Gheorghe, Cazacu, Rusie, Dinu, Ionică, Iancu, Dumitru
Rezerve: Ţolea, Stoica, Spătaru, Dumitrache, Zaina, Alecsandru, Luiceanu
Antrenor: Marin Dună.

Andrei Zevedei Foto – Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar