Acasă / EVENIMENT / Practicanţi ai jocului de noroc “alba-neagra”, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Practicanţi ai jocului de noroc “alba-neagra”, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au identificat autorii unui furt din buzunare, inregistrat initial cu autori necunoscuţi, comis in ziua de 23.08.2013, respectiv pe : C.G., de 58 ani, C.F., de 40 ani si C.M., de 37 ani, M.L., de 50 ani toti din mun.Pitesti şi A.M., de 39 ani din Ştefăneşti.
Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca, in ziua de 23.08.2013, in timp ce partea vatamata, un barbat, se afla in zona centrala a mun.Pitesti, barbaţii l-au atras in practicarea jocurilor de noroc tip”Alba-Neagra”, pe timpul caruia i-au sustras din buzunar, portofelul in care avea documente personale si suma de 1500 lei. S-a retinut savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.208-209 C.P. si art.23 lit.d, din OUG 77/2009.
Ulterior, poliţiştii au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă pe cei 5 barbaţi.
În fapt s-a reţinut că învinuiţii, în perioada ianuarie-august 2013, au organizat jocuri de noroc de tipul „alba-neagra“, în zona centrală a mun. Piteşti si prin distragerea atenţiei, au sustras de la părţile vătămate sume cuprinse între 200 şi 3.500 lei, valoarea totală a prejudiciului creat ridicându-se la aproximativ 27.000 lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii şi altor fapte penale comise de către cei în cauză. În urma examinării probatoriului, Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a lui C.G. şi C.M. si cercetarea în stare de libertate şi interdicţia de a se afla în zona centrală a mun. Piteşti a lui C.F., M.L.A. şi A.M.C..

Despre Administrator

Citeşte şi ...

material-lemnos-confiscat

Argeș: 233 de metri cubi de material lemnos confiscat

În perioada 29 aprilie-01 mai a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști silvici au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar