Acasă / EVENIMENT / Practicanţi ai jocului de noroc “alba-neagra”, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Practicanţi ai jocului de noroc “alba-neagra”, reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au identificat autorii unui furt din buzunare, inregistrat initial cu autori necunoscuţi, comis in ziua de 23.08.2013, respectiv pe : C.G., de 58 ani, C.F., de 40 ani si C.M., de 37 ani, M.L., de 50 ani toti din mun.Pitesti şi A.M., de 39 ani din Ştefăneşti.
Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca, in ziua de 23.08.2013, in timp ce partea vatamata, un barbat, se afla in zona centrala a mun.Pitesti, barbaţii l-au atras in practicarea jocurilor de noroc tip”Alba-Neagra”, pe timpul caruia i-au sustras din buzunar, portofelul in care avea documente personale si suma de 1500 lei. S-a retinut savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.208-209 C.P. si art.23 lit.d, din OUG 77/2009.
Ulterior, poliţiştii au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă pe cei 5 barbaţi.
În fapt s-a reţinut că învinuiţii, în perioada ianuarie-august 2013, au organizat jocuri de noroc de tipul „alba-neagra“, în zona centrală a mun. Piteşti si prin distragerea atenţiei, au sustras de la părţile vătămate sume cuprinse între 200 şi 3.500 lei, valoarea totală a prejudiciului creat ridicându-se la aproximativ 27.000 lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii şi altor fapte penale comise de către cei în cauză. În urma examinării probatoriului, Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a lui C.G. şi C.M. si cercetarea în stare de libertate şi interdicţia de a se afla în zona centrală a mun. Piteşti a lui C.F., M.L.A. şi A.M.C..

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar