Acasă / EVENIMENT / A vrut să incendieze maşina mătuşii

A vrut să incendieze maşina mătuşii

Ieri, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secției 3 Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de tentativă de distrugere și amenințare, și l-au reținut pe Constantin O., de 40 de ani, din muncipiu.
Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 10 iunie, bărbatul ar fi turnat combustibil pe autoturismul unor rude după ce le-ar fi amenințat că le distruge mașina. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Potrivit anchetatorilor, totul a început după de împricinatul și-a adus aminte de niște datorii mai vechi pe care mătușa sa avea să i le plătească a vrut să dea foc mașinii acesteia. Femeia susţine că nu i-a cerut niciodată bani împrumut şi după o discuție aprinsă bărbatul a luat o canistră cu benzină, a coborât în parcarea din fața blocului și a turnat-o peste mașină amenințând că îi va da foc. Speriată, mătuşa a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a venit ca să îl calmeze pe bărbatul care nu contenea cu amenințările, motiv pentru care a fost imobilizat și dus la audieri. După administrarea probatorului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive.incendiu-auto - FotoPress24-

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar