Acasă / EVENIMENT / Exhibiţionist trimis în arest

Exhibiţionist trimis în arest

arestat
În ziua de 10 iunie, poliţiştii Secţiei 3 Piteşti au continut cercetările într-un dosar penal întocmit pentru furt calificat şi au reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă un bărbat. Acesta este Ciprian B., are 25 de ani şi este din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, care după administrarea probatoriului a fost încarcerat. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă.
Din verificări a rezultat că, pe 5 mai,tanarul ar fi pătruns într-un apartament de la parterul unui bloc din Piteşti, de unde a sustras aproximativ 10.000 de lei.
Vă reamintim că, pe 24 mai, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un necunoscut ar fi sustras un obiect vestimentar din incinta unui magazin. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a devenit violent când a fost observat şi s-a încăierat cu personalul unităţii. Cu doar o săptămână în urmă, individul fusese prins furând mâncare dintr-un hypermarket. Anterior, mai exact în ziua de 24 martie, judiciariştii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi l-au reţinut pe acelaşi Daniel P. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 martie, bărbatul ar fi săvârșit acte exibiționiste în dreptul geamului unui imobil în care se afla o femeie. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, la acea dată exhibiţionistul a fost pus sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Vindeau produse falsificate

Vindeau produse falsificate

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice Argeş au finalizat cercetările în două dosare penale ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar