Acasă / EVENIMENT / Autoturism răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac

Autoturism răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac

În urmă cu puțin timp a fost sesizat un accident rutier (autoturism răsturnat) pe b-dul Petrochimistilor. Posibil o victimă. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la față locului, pentru efectuarea cercetărilor.Din primele informații un autoturism s-a răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 71 de ani, care a suferit un traumatism la membrul superior stâng.
Aceasta va fi transportată la spital. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 71 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiștilor, din direcția Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și s-a răsturnat.
În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi și a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital.
În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Sursa foto – Info Trafic Pitesti

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar