Acasă / EVENIMENT / Autoturism răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac

Autoturism răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac

În urmă cu puțin timp a fost sesizat un accident rutier (autoturism răsturnat) pe b-dul Petrochimistilor. Posibil o victimă. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la față locului, pentru efectuarea cercetărilor.Din primele informații un autoturism s-a răsturnat, în urmă coliziunii cu un copac. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 71 de ani, care a suferit un traumatism la membrul superior stâng.
Aceasta va fi transportată la spital. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 71 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiștilor, din direcția Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și s-a răsturnat.
În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi și a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital.
În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Sursa foto – Info Trafic Pitesti

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar