Acasă / EVENIMENT / Bărbat căzut de pe o schelă în localitatea Moșoaia

Bărbat căzut de pe o schelă în localitatea Moșoaia

Bărbat căzut de pe o schelă

În urmă cu puțîn timp,un bărbat care desfășura lucrări pe o schelă, căzut de la înălțime. Ar fi căzut de la aproximativ 5 metri. Intervin pompierii cu un echipaj de descarcerare, alături de un echipaj al SAJ.Nu este încarcerat, dar prezintă leziuni grave.Evenimentul a avut loc în localitatea Moșoaia (Smeură).
„Din păcate, a fost declarat decesul. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului sunt la fața locului, pentru primele măsuri.
În ziua de 19 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care lucra la înălțime, la un imobil de pe rază localității Moșoaia, a căzut de pe schelă. La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, pentru primele măsuri, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești. Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, anjagat al unei societăți, care efectua activități de construcție, ar fi căzut de la înălțime, fiind constatat decesul acestuia. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a transmis IPJ Argeș.  

Foto  – descriptiv

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar