Acasă / EVENIMENT / Dosare finalizate şi trimise la procurori

Dosare finalizate şi trimise la procurori

Procese-pentru-infracţiuni-rutiere
Poliţiştii argeşeni au finalizat cercetările în mai multe dosare penale privind comiterea unor infracţiuni şi urmează să fie sesizată instanţa de judecată.
Astfel, agenţii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au încheiat verificările într-un dosar penal deschis pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Este vorba despre Stelian C., de 39 de ani, din Bucureşti, care pe 17 mai, în jurul orei 22.30, a fost depistat băut la volan pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Etilotestul a dovedit că avea o concentraţie de 0,52 mg/l de alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul analizei probelor de sânge a arătat că avea o alcolemie de 0,80 mg/l de alcool.
De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat-o pe Daniela M., de 37 de ani, din Davideşti, care şi ea era băută la volan. S-a întâmplat pe 3 niembrie 2020, pe la ora 15.30, când, în timp ce cirsula pe DN 73D din localitate, şoferiţa a fost implicată într-un eveniment rutier în care s-a rănit Analizele de sânge au arătat că cea în cauză avea o alcoolemie de 1,04 mg/l de alcool în sânge.
Şi poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au terminat cercetările într-un dosar privindu-l pe Marian T., de 49 de ani, din Moşoaia, care pe 6 septembrie 2021 a fost prins pe strada Depozitelor conducând un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat.
Dosarele au fost înaintate Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Piteşti şi Câmpulung cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar