Acasă / EVENIMENT / Dosare finalizate şi trimise la procurori

Dosare finalizate şi trimise la procurori

Procese-pentru-infracţiuni-rutiere
Poliţiştii argeşeni au finalizat cercetările în mai multe dosare penale privind comiterea unor infracţiuni şi urmează să fie sesizată instanţa de judecată.
Astfel, agenţii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au încheiat verificările într-un dosar penal deschis pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Este vorba despre Stelian C., de 39 de ani, din Bucureşti, care pe 17 mai, în jurul orei 22.30, a fost depistat băut la volan pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Etilotestul a dovedit că avea o concentraţie de 0,52 mg/l de alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul analizei probelor de sânge a arătat că avea o alcolemie de 0,80 mg/l de alcool.
De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat-o pe Daniela M., de 37 de ani, din Davideşti, care şi ea era băută la volan. S-a întâmplat pe 3 niembrie 2020, pe la ora 15.30, când, în timp ce cirsula pe DN 73D din localitate, şoferiţa a fost implicată într-un eveniment rutier în care s-a rănit Analizele de sânge au arătat că cea în cauză avea o alcoolemie de 1,04 mg/l de alcool în sânge.
Şi poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au terminat cercetările într-un dosar privindu-l pe Marian T., de 49 de ani, din Moşoaia, care pe 6 septembrie 2021 a fost prins pe strada Depozitelor conducând un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat.
Dosarele au fost înaintate Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Piteşti şi Câmpulung cu propunerea de trimitere în judecată.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar