Acasă / EVENIMENT / S-a dat cu maşina peste cap

S-a dat cu maşina peste cap

Un bărbat a ajuns la spital iar alte două persoane au fost asistate medical după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 6.15 a dimineţii de 4 august şi au intervenit pompieri ai Detaşamentului Piteşti, o ambulanţă SMURD şi o alta a serviciului judeţean. „Paramedicii SMURD au asistat șoferul, în vârstă ce circa 23 de ani, care a suferit un atac de panică şi nu a fost necesar transportul la spital, iar echipajul SAJ a preluat și a transportat la spital o persoană de sex masculin”, a transmis ISU Argeş.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că Ionuţ L., de 23 de ani, din oraşul Videle, județul Teleorman, conducea un Chevrolet Aveo pe DN 7 din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești. În împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul volanului și autoturismul, în care se aflau trei persoane printre care şi un copil în vârstă de 12 ani, s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma accidentului, un bărbat de 48 de ani, Marius S., din Videle, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, iar conducătorul auto şi minorul au fost asistaţi medical la faţa locului. Şoferul a fost verificat cu etilotestul rezultând că nu a consumat alcool, în cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar