Acasă / EVENIMENT / Poliţişti din Dâmboviţa, descinderi în Argeş

Poliţişti din Dâmboviţa, descinderi în Argeş

percheziţii domiciliare Pitesti (1)
În această dimineaţă, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalități Economice Dâmbovița au efectuat 20 de percheziții domiciliare în județele Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Olt și în municipiul București.
Perchezițiile au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri către presupuşi parteneri de afaceri.
Potrivit anchetatorilor, reprezentantul unei firme cu obiect de activitate colectare deşeuri metalice din orașul Găești este bănuit că ar fi înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de deșeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor județene Argeș, Teleorman și Olt, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean Dâmbovița, precum și al efectivelor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmbovița.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident Miceşti (2)

Familie ajunsă la spital după accident

O întreagă familie a ajuns la spital după ce autvehiculul în care se afla a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar