Acasă / EVENIMENT / Ploile au creat din nou necazuri

Ploile au creat din nou necazuri

Ieri, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung s-au deplasat în localitatea Poienarii de Muscel, sat Jugur, pentru a interveni în cazul a două gospodării care ar fi fost inundate. O altă sesizare de inundare a unei locuințe din localitatea Stoenești.S-a intervenit cu un echipaj de pompierii de la Detașamentul Câmpulung.
În urmă unei alte sesizări de inundare a unui beci din localitatea Boteni, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității s-au deplasat la locul solicitării pentru a identifica situația de urgență și pentru a lua măsurile necesare.
Și in acest caz s-a deplasat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității pentru a identifica situația de urgență sesizată.Apă a intrat în gospodării după ce debitul pe un pârâu a crescut într-un timp scurt.Un alt echipaj de la Detașamentul Mioveni s-a deplasat în localitatea Mihăești în urmă unei sizari de inundare a mai multor gospodării.În alte apă s-a retras din gospodăriile cetățenilor, nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar