Acasă / EVENIMENT / Ploile au creat din nou necazuri

Ploile au creat din nou necazuri

Ieri, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung s-au deplasat în localitatea Poienarii de Muscel, sat Jugur, pentru a interveni în cazul a două gospodării care ar fi fost inundate. O altă sesizare de inundare a unei locuințe din localitatea Stoenești.S-a intervenit cu un echipaj de pompierii de la Detașamentul Câmpulung.
În urmă unei alte sesizări de inundare a unui beci din localitatea Boteni, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității s-au deplasat la locul solicitării pentru a identifica situația de urgență și pentru a lua măsurile necesare.
Și in acest caz s-a deplasat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității pentru a identifica situația de urgență sesizată.Apă a intrat în gospodării după ce debitul pe un pârâu a crescut într-un timp scurt.Un alt echipaj de la Detașamentul Mioveni s-a deplasat în localitatea Mihăești în urmă unei sizari de inundare a mai multor gospodării.În alte apă s-a retras din gospodăriile cetățenilor, nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Activități preventive la un eveniment public (6)

Activități preventive la un eveniment public

În gata de ,22 și 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar