Acasă / EVENIMENT /  Femeie luată de viitură în localitatea Albești de Argeș

 Femeie luată de viitură în localitatea Albești de Argeș

Sâmbătă după-amiază a fost făcută o solicitare de intervenție în cazul unei persoane luată de apă în localitatea Albești de Argeș, sat Albești Ungureni.Din primele informații,este vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani, care a fost extrasă de către localnici.Un echipaj SMURD au efectuat manevrele de resuscitare,femeia fiind în stop cardio-respirator. În sprijin s-a deplasat și un echipaj SAJ.Victima avea la acel moment activitate cardiacă fiind transportată la spital de către un echipaj mixt SMURD – SAJ. Deși a fost scoasă din apă, femeia nu a supraviețuit.
În urmă informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele: 
La dată de 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut în albia unui pârâu din localitatea Albeștii de Argeș și ar fi fost luată de ape.Pentru salvarea femeii, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș și pompieri.Femeia, care fusese extrasă din apă de către un localnic, prezența semne vitale.Echipajele medicale specializate au efectuat manevre de resuscitare și au transportat-o la spital. Din păcate, la scurt timp, femeia a decedat.
Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.00, femeia, de 55 de ani, din Albeștii de Argeș, ar fi încercat să traverseze, pe o punte improvizată, Pârâul Valea Povernii, și ar fi căzut în apă, fiind salvată, de către un localnic, la aproximativ 2 km, în aval.În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar