Acasă / EVENIMENT / A dat foc unei maşini

A dat foc unei maşini

… Şi a ajuns în arest pentru cel puţin o lună.
Juridiciariştii Biroului de Investigaţii Curtea de Argeș, sub supravegherea unui procuror, au continuat cercetările într-un dosar penal privind distrugerea, prin incendiere, a unui autoturism, și au identificat autorul. Din verificări s-a stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 mai 2021, în jurul orei unu, Cătălin Gheorghe Calcea, de 33 de ani, din comuna Feldioara, județul Brașov, a dat foc maşinii fostei concubine din Curtea de Argeș.

IncendiuAuto
După administrarea probatoriului, față de cel în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale, braşoveanul fiind deja încarcerat în altă cauză. În ziua de 22 noiembrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș l-a prezentat pe bărbat instanţei din municipiul Basarabilor, iar jduecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Activitățile au beneficiat de sprijinul și colaborarea specialiștilor din cadrul Institutului Național de Criminalistică, al specialiștilor criminaliști din cadrul Poliției Curtea de Argeș, precum și al Brigăzii de Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Pitești.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar