Acasă / EVENIMENT / Cocalarii din intersecţie, trimişi în judecată

Cocalarii din intersecţie, trimişi în judecată

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulației.
Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei unu, trei bărbați au oprit maşinile şi au blocat intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei, împiedicând astfel traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii. Aceştia sunt Gabriel M., de 18 ani, din Băiculeşti, Ionuţ M., de 31 de ani, și Alin M., de 20 de ani, ambii din Merișani (deşi au aceeaşi inţială a numelui de familie, în trei cei trei nu există grade de rudenie, n.n.). Apoi, au dat muzica la maxim, au coborât și au pus-o de petrecere în plină stradă, fără să le pese de șoferii care nu mai aveau pe unde trece. Probabil vrând să arate ce grozavi sunt ei, unul din grup a filmat scena şi a transmis live pe Facebook, imaginile fiind văzute de oamenii legii, care au intrat pe fir.

au blocat complet strada  (5)
După administrarea probatoriului, pe 7 noiembrie împricinaţii au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă şi cazaţi în arestul poliţiei judeţene. Prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile.
De precizat că, potrivit anchetatorilor, Ionuţ M. are antecedente penale în urma executării unei pedepse privative de libertate pentru infracţiunea de lipsire de libertate, iar Alin M. este sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată a împricinaţilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar