Acasă / EVENIMENT / A depăşit nepermis şi a ajuns la spital

A depăşit nepermis şi a ajuns la spital

Un şofer a ajuns la spital după ce a efectuat o depăşire nepermisă şi maşina lui a fost lovită de un tir şi s-a răsturnat.
Evenimentul a avut loc astazi la Stâlpeni, satul Rădeşti, şi din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că Gheorghe I., de 74 de ani, din Bălilești, conducea un Nissan Navara pe DN73 din direcția Câmpulung către Pitești. Ajuns la Rădeşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, s-a tamponat cu un tir condus în aceeași direcție de Cristian N., de 47 de ani, din Bistrița. Potrivit poliţiei, septuagenarul efectuat o triplare, în sensul că s-a angajat în depăşirea tirului care deja era angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule.
În urma impactului, Nissan-ul a fost proiectat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Din accident, a rezultat rănirea lui Gheorghe I., care a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu anexă gospodărească Popești

Incendiu puternic la o anexă gospodărească din comuna Popești

Pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar