Acasă / EVENIMENT /  A vrut să ia marfă cu un tir cu numere false

 A vrut să ia marfă cu un tir cu numere false

tir cu numere false
Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Albota fost sesizați de agentul de pază care execută serviciul la o firmă din Oarja, că la sediul societății s-a prezentat la încărcare un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, având aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare false.
În urmă verificărilor, s-a stabilit că, anterior pătrunderii în curtea societății, conducătorul ansamblului rutier în cauză, Ion M., de 35 de ani, din Pitești, angajat că şofer la o firmă din Vâlcea, ar fi montat plăcuțe nu numere de înmatriculare aferente unui alt autocamion și unei alte semiremorci. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, și tentativă de înșelăciune, iar verificările continuă.
Potrivit anchetatorilor, şoferul a susţinut că doar anumite camioane, menționate în mod concret în contractul cu firma, puteau să se prezinte pentru încărcarea mărfurilor, iar camionul care avea atribuite aceste numere în mod legal nu putea efectua cursa, de aceea a pus pe altă maşînă plăcuţele autovehiculului înscris în acte. Datorită faptului că agentul de pază şi-a dat seama că numerele erau atribuite unei alte mărci de cap tractor, marfă, mai exact anvelope, nu a mai fost încărcată.
„Conform prevederilor legale, în situația infracțiunii de conducere cu numere false, permisul de conducere al șoferului a fost reținut, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare” – informează poliţia judeţeană.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Oamenii străzii au sprijin de la Poliția Locală Pitești (3)

Oamenii străzii au sprijin de la Poliția Locală Pitești

Polițiștii locali continuă acțiunea: ceai cald, sandvișuri și haine pentru oamenii fără adăpost din Pitești. ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar