Acasă / SPORT / Academica s-a impus cu 2-0 in fata echipei Urban Titu

Academica s-a impus cu 2-0 in fata echipei Urban Titu

FC Academica a disputat ieri o nouă partidă de verificare înainte de startul noului sezon al ligii a II-a. De această dată elevii lui Marius Baciu au jucat împotriva celor de la Urban Titu, formaţie pregătită de piteşteanul Adrian Neaga. Meciul a fost câştigat de echipa din eşalonul secund scorul final fiind 2-0 cele două goluri fiind parcate în repriza secundă.

În acest joc de pregătire am văzut minusurile pe care le avem în echipă şi încercăm să le reglementăm până la startul campionatului. Am jucat cu o echipă foarte bună, care se va bate la promovare în noul sezon. Din punctul meu de vedere a fost un test reuşit. Unii dintre jucători veniţi în probe o să rămână, iar alţii vor fi nevoiţi să plece. Important este să testăm cât mai mulţi, iar la final să-i oprim în lot pe cei mai buni. În prima repriză am arătat bine, aşa cum cred că vom arăta şi în campionat, a declarat pentru sportdambovitean.ro antrenorul Adrian Neaga.

Următorul meci amical al celor de la FC Academica va fi joi de la 18:30 în compania celor de la FC Pandurii Tg.Jiu II. Partida se va disputa la Piteşti.

Andrei Z. Foto – Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar