Acasă / SPORT / Prima selecţie de jucători a formaţiei FC Argeş 1953

Prima selecţie de jucători a formaţiei FC Argeş 1953

Ieri seară pe stadionul din Ştrand a avut loc prima selecţie de jucători a formaţiei FC Argeş 1953 unde au fost prezenţi aproximativ 30 de fotbalişti. Selecţia a fost făcută de Mihai Zamfir şi Marius Priseceanu iar printre foştii jucători prezenţi în tribune îi putem menţiona pe Jean Vlădoiu, Relu Ancuţa, Iordan Eftimie, Ilie Bărbulescu, Viorel Moiceanu

Declaraţii:

Ilie Bărbulescu: Este bine că s-a concretizat acest proiect şi toată lumea care este prezentă aici, inclusiv cei care au venit la selecţie ne arată că acest proiect este unul de viitor şi că putem trece peste toate obstacolele care le avem. Am înscris echipa, acum ne mai trebuie jucători dar şi echipamente atât pentru seniori cât şi pentru juniori. Noi trebuie să ne mişcăm cât mai bine pentru că pe 23 august va începe campionatul.

Jean Vlădoiu: Mă bucur că Asociaţia Fan Club FC Argeş a dezvoltat acest proiect şi că eu fac parte din el. Nu aveam cum să refuz acest lucru şi am promisiunea că şi alţi foşti colegi se vor alătura acestui proiect. Chiar dacă o să încep munca la Federaţie cât timp îmi va permite timpul o să vin la marea majoritate a meciurilor. Greu este începutul pentru că s-a decis foarte rapid, noi în trei săptămâni trebuie să formăm o echipă, să găsim juniori să comandăm şi echipamente dar ambiţia şi sufletul ne-a făcut să rezolvăm o parte din aceste probleme.

Florin Dobre: Mă bucur şi entuziasmul nostru continuă şi chiar mă bucur că au venit jucători dar şi spectatori chiar dacă este vorba doar de o selecţie. Ne bucurăm că alături de noi sunt din ce în ce mai mulţi foşti fotbalişti ce au evoluat la FC Argeş iar acest lucru spune multe.

Joi şi sâmbătă, tot pe terenul din Ştrand vor avea loc noi selecţii pentru FC Argeş 1953.

Andrei Zevedei Foto – Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar