Acasă / EVENIMENT / Accident cu două victime pe bld. Petrochimiștilor

Accident cu două victime pe bld. Petrochimiștilor

Accident cu două victime pe bld. Petrochimiștilor
 Ieri după -amiază un ,accident ușor cu 2 autovehicule a fost sesizat pe bld. Petrochimiștilor,Pitești. Din primele date, 2 persoane, având calitatea de pasageri, fiecare din câte un vehicul, ar fi suferit leziuni. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost  la fața locului pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile.
Totodată, la fața locului, o persoană care se deplasa pe trotuar ar fi suferit un atac de panică (fără a avea legătură directă cu evenimentul rutier).
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism taxi, pe Bld. Petrochimiștilor din Pitești, din direcția centru spre zona Vamă, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, posibil pentru a evita impactul cu coloana de mașini aflată în așteptare la semafor, ar fi pătruns pe sensul opus, astfel intrând în coliziune cu un microbuz pentru transport persoane, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.
În urmă evenimentului rutier au suferit leziuni două persoane, respectiv un tânăr de 20 de ani, din Pitești, ocupant al banchetei spate din autoturism, respectiv o femeie de 81 de ani, din Pitești, pasageră în microbuz. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

accident Miceşti (2)

Familie ajunsă la spital după accident

O întreagă familie a ajuns la spital după ce autvehiculul în care se afla a ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar