Acasă / EVENIMENT / Soţia la morgă, soţul în spital

Soţia la morgă, soţul în spital

accident mortal DN7 (5)
Un teribil accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei a avut loc joi după-amiază la Drăganu, satul Prislop şi revenim cu amănunte.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că Ion T., de 65 de ani, din București, conducea un Ford pe DN 7 din direcția Râmnicu Vâlcea spre Bascov cu intenţia să ajungă pe autostrada A1. În împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, sexagenarul s-a angajat în depășirii unei autoutilitare Mercedes cu platformă înmatriculate în Bulgaria, condusă de Ivo P., de 43 de ani, cetăţean bulgar din Varna, care transporta trei autoturisme. Întrucât din faţă venea un tir, bucureşteanul nu a mai avut timp să revină pe banda lui, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar maşina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp.
Totodată, ansamblul rutier care era condus de cetăţeanul bulgar, ce se deplasa în aceeași direcție de mers, a intrat în balans şi s-a răsturnat. În aceste condiții, unul dintre autoturismele aflate pe platforma de transport a intrat în coliziune cu Fordul angajat în depășirea periculoasă.
În urma evenimentului a rezultat decesul Georgetei T., de 61 de ani, din București, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul condus de soţul său, precum și rănirea ușoară a acestuia. De asemenea, conducătorul autoutilitarei, precum și însoţitorul său, Stanislav R., de 42 de ani, de asemenea cetăţean bulhar din Varna, au fost răniți ușor, toţi fiind transportaţi la spital.
Conducătorii auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Potrivit poliţiei, din verificări s-a stabilit că Ivo P., care conducea ansamblul rutier şi nu are vinovăţie în mecanismul de producere al accidentuui, nu avea drept de a conduce pe teritoriul României fiindcă deţinea permis de categorie necorespunzătoare. De altfel, în luna martie a fost depistat în aceeaşi situaţie conducând pe raza judeţului Sibiu şi i-a fost deschis dosar penal.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă în cazul şoferului din Bucureşti, și, respectiv, de conducere fără drept în ceea ce-l priveşte pe şoferul bulgar, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

 Femeie luată de viitură în localitatea Albești (2)

 Femeie luată de viitură în localitatea Albești de Argeș

Sâmbătă după-amiază a fost făcută o solicitare de intervenție în cazul unei persoane luată de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar