Acasă / SPORT / Acțiuni ale serviciului de poliție transporturi Argeș

Acțiuni ale serviciului de poliție transporturi Argeș

În perioada 5-8 iulie a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza judeţului.
Acţiunile au vizat prevenirea şi combaterea evenimentelor negative ce pot apărea în urma desfăşurării unor activităţi de agrement ilicite pe lacurile de acumulare de pe râul Argeş, prevenirea şi combaterea fenomenului de braconaj din habitatele piscicole naturale din zona râului Argeş şi afluenţilor acestuia şi prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie ce se pot produce la trecerile la nivel peste calea ferată

În această perioadă poliţiştii au controlat un număr de 3 societăţi comerciale, au verificat şi inventariat 6 ambarcaţiuni de agrement şi au verificat un număr de 19 autovehicule şi 33 de persoane

Totodată aplicat un număr de 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 18990 lei. Totodată au fost confiscate unelte de pescuit în valoare de 1500 lei.

Dintre acestea, 3 contravenţii în valoare de 2000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 6 contravenţii în valoare totală de 1500 de lei au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Totodată au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4050 de lei au fost aplicate conform HG 1391/2006 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 şi 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1440 de lei au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiuni au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş – Serviciul de Ordine Publică şi din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti – Biroul Rutier

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Argeş vor acţiona în continuare pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente negative, care pot afecta siguranţa cetăţenilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar