Acasă / EVENIMENT / Percheziție a polițiștilor piteșteni la o persoană banuită de săvârșirea a mai multor infracțiuni

Percheziție a polițiștilor piteșteni la o persoană banuită de săvârșirea a mai multor infracțiuni

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale Poiana Lacului, şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza com. Vedea, la locuinţa unui bărbat cunoscut cu antecedente penale.
Bărbatul era cercetat în 17 dosare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, tâlhărie, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducere fără permis, nerespectarea hotărârilor judecătoreşti şi tulburare de posesie.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, au fost identificate cartuşe de vânătoare deţinute fără drept, animale sălbatice specia căprior, deţinute fără autorizarea A.N.S.V.A, glisiere metalice, cazane de ţuică, scule electrice şi alte bunuri cu privire la care există indicii că provin din comiterea de furturi din curţi şi locuinţe de pe raza com. Vedea.

De asemenea s-a mai luat măsura indisponibilizării altor bunuri bănuite că provin din comiterea de furturi pe raza localităţii.

Cu această ocazie s-au pus în executare trei mandate de aducere privind pe I.G., U.I. şi I.L., aceştia fiind audiaţi în cauzele penale aflate în lucru.

S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la I.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art.342, alin.1 C.p. şi s-a luat măsura reţinerii bărbatului pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cu ocazia punerii în executare a mandatului de aducere, I.G. a fost depistat în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe D.N.67B, pe raza satului Vedea.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de art. 334 alin. 1 C.p.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar