Acasă / SOCIAL / Activităţi ale poliţiştilor argeşeni în perioada 07-08 iunie

Activităţi ale poliţiştilor argeşeni în perioada 07-08 iunie

În perioada 07-08.06 a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost organizate acţiuni punctuale pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a celor ce aduc atingere ordinii şi siguranţei publice, verificarea modului în care administratorii societăţilor comerciale respectă programul de funcţionare şi sancţionarea persoanelor juridice/fizice care încalcă prevederile legale in acest domeniu, precum şi a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor de către administratorii societăţilor comerciale, dar şi pentru constatarea şi sancţionarea oricăror alte nereguli.

În această perioadă, poliţiştii argeşeni au aplicat 678 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 185.409 lei, (dintre care, 86 la Legea 61/1991R şi 29 la Legea 12/1990). De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 23.240 lei.
Tot în această perioadă poliţiştii au constatat şi un număr de 41 infracţiuni, dintre care 23 au fost depistate în flagrant.
Totodată, la nivelul judeţului, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, un număr de 38 permise de conducere. 10 dintre acestea au fost reţinute pentru consumul de băuturi alcoolice şi 16 pentru nerespectarea regimului de viteză. De asemenea au fost retrase 25 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş vor continua acţiunile de acest gen şi în perioada următoare, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, care pot afecta siguranţa cetăţenilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar