Acasă / EVENIMENT / Activități preventive cu copiii

Activități preventive cu copiii

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier au fost prezenți, chiar dacă este vacanță, în rândul copiilor din Atelierele de vară ȘOTRON, pentru a le preda acestora temele siguranței rutiere, ale siguranței online și antidiscriminare.

Au fost purtate discuții cu copiii despre respectarea regulilor de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, deplasarea cu bicicleta, modalități sigure de a traversa strada, dar și despre potențialele pericole specifice vârstei lor.
Caravana Siguranței Rutiere a constituit punctul de atracție pentru cei mici, polițiștii angrenându-i în jocuri de rol, folosind semafoare, indicatoare rutiere și bannere ce simulează străzi cu treceri de pietoni.
Totodată, s-au prezentat măsuri pentru a reduce victimizarea minorilor la plecarea în vacanțe, în locuri aglomerate, metode de gestionare a situațiilor conflictuale sau de evitare a dependențelor.
Astfel de activități vor continua pe perioada vacanței, siguranța copiilor constituind o prioritate pentru polițiștii argeșeni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Activități preventive la un eveniment public (6)

Activități preventive la un eveniment public

În gata de ,22 și 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar