Acasă / EVENIMENT / Percheziţii domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele a două persoane

Percheziţii domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele a două persoane

Persoane, bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de minori.

La data de 3 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele a 2 persoane, bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de minori.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, două persoane, de 21, respectiv 38 de ani, ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Pitești.
De asemenea, una dintre cele două persoane ar fi racolat o minoră, în vederea exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției, în județul Argeș, ocupându-se de recrutarea clienților pentru aceasta, în mediul online.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 500 de grame de cannabis, 50 de grame de substanță pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, 4.800 de lei, 350 de euro, 60 de lire sterline, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.
Astăzi, 3 august, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar