Acasă / SOCIAL / Activități privind verificarea respectării cerințelor minimale de securitate pentru unitățile poștale

Activități privind verificarea respectării cerințelor minimale de securitate pentru unitățile poștale

În perioada 10.09-16.09 a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au desfășurat activități privind verificarea respectării cerințelor minimale de securitate pentru unitățile poștale, precum și modalitatea de efectuare a transportului de valori monetare și distribuire a drepturilor bănești.

În această perioadă peste 95 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Serviciul Ordine Publică și polițiștii cu atribuții pe linia sistemelor de securitate din cadrul polițiilor municipale, orășenești și a secțiilor de poliție urbană și rurală au efectuat 123de controale la Oficiul Județean de Poștă Argeș și la sediile oficiilor poștale de pe raza județului.

Cu această ocazie au aplicat 28 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.000 lei, dintre care 4 sancțiuni au fost aplicate pentru deficienţe pe linia modului de efectuare a transportului de valori și 24 sancțiuni au fost aplicate pentru deficienţe pe linia asigurării pazei sediilor.

De asemenea polițiștii au instruit 136 de factori poştali cu privire la respectarea regulilor privind modul de transport şi distribuire a drepturilor băneşti şi a mandatelor.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş vor acţiona în continuare pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente negative, care pot afecta siguranţa cetăţenilor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar