Acasă / EVENIMENT / „Agăţate” de poliţişti pe centură

„Agăţate” de poliţişti pe centură

În ziua de 3 august, polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești au acționat în zona de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
Au fost legitimate 45 de persoane, au fost controlați nouă paznici și au fost verificate 15 autoturisme, fiind aplicate 19 amenzi în valoare de 7.600 de lei.
Între orele 18 și 22, polițiștii de ordine publică și investigații criminale din cadrul Secției 2 au desfășurat o acțiune pentru combaterea faptelor de prostituție stradală, dar și a prostituției prin intermediul anunțurilor publicate în mediul online. Cu acest prilej 24 de persoane au fost verificate şi au fost controlate patru zone și cinci locații fiind aplicate 11 amenzi în valoare de 5.500 de lei. Totodată, șase femei cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani care practicau prostituția stradală ieşite la agăţat bărbaţi pe centura Piteştiului, au fost „agăţate” de oamenii legii care le-au amendat cu câte 500 de lei. De asemenea, au mai fost identificate alte trei femei cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale contra cost prin intermediul anunțurilor online în locații închiriate. Cele trei femei, dar și persoanele, care au închiriat locațiile în regim hotelier, au fost sancționate cu câte 500 de lei amendă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Activități preventive la un eveniment public (6)

Activități preventive la un eveniment public

În gata de ,22 și 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar