Acasă / EVENIMENT / Agenţii Poliţiei Locale Piteşti au acordat 1.261 sancţiuni în perioada 01.01.2016 – 15.02.2016

Agenţii Poliţiei Locale Piteşti au acordat 1.261 sancţiuni în perioada 01.01.2016 – 15.02.2016


sanctiuni-fotopress24.roÎn perioada 01.01.2016 – 15.02.2016, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor .
O atenţie deosebită a fost acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la intrarea şi ieşirea elevilor de la cursuri.
Siguranţă Rutieră:Serviciului Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale, a acordat un număr de 795 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 82.291 lei, in deosebi pentru parcarea / staţionarea neregulamentară a autovehiculelor.

Serviciul Control:
Efectuarea de controale în pieţele municipiului Piteşti în vederea unui comerţ civilizat. Au executat peste 350 de controale agenţilor economici, producătorilor agricoli, unităţi de alimentaţie publică si alte acţiuni specifice, în care au acordat 56 sancţiuni contravenţionale .
Ordine Publică:
– pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 410 sancţiuni contravenţionale, in valoare totala de 39.105 lei .
– au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în
comun, făra a fi semnalate evenimente deosebite.
In perioada de referinţa, agenţii Politiei Locale, au acordat un număr de 1.261 sancţiuni contravenţionale ,informeaza Ag Sup. Bogdan Aristanţoiu,purtator de cuvânt Poliţia Locală Piteşti

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Subprefectul Neculaescu - implicat in accidentul de la Stalpeni (3)

Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Ciprian Nicolăescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar