Acasă / SPORT / AJF Argeş şi-a stabilit conducerea

AJF Argeş şi-a stabilit conducerea

alegeri arbitru (11)Cornel Sorescu, reales preşedinte, Cisti Soare şi Cristi Florescu aleşi vicepreşedinţi

Vineri seară la hotelul IATSA de la Ştefăneşti a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş în care s-au ales conducerea pentru următorii patru ani. La eveniment au luat parte 79 din cei 93 de membriii afiliaţi cu drept de vot. Deşi şedinţa era programată să înceapă pentru ora 17 ea a fost întîrziată cu aproape o jumătate de oră pentru că unii dintre delegaţii echipelor nu au putut ajunge la timp.
Pentru postul de preşedinte al AJF Argeş şi-a depus candidatura doar Cornel Sorescu care a şi fost reconfirmat în funcţie în unanimitate cu 79 de voturi din tot atîtea exprimate. Pentru cele două posturi de vicepreşedinte şi-au depus candidatura şase persoane iar în final au fost aleşi Cristinel Soare de la Atletic Bradu şi Cristi Florescu de la DLR Piteşti care au obţinut 37 erespectiv 34 de voturi. Chiar dacă a pierdut şi s-a clasat pe locul al treilea cu 29 de voturi, Constantin Pacoste delegatul echipei AS Davideşti a încins atmosfera după aflarea rezultatului interpretînd mai multe melodii în faţa asistenţei.

Două candidaturi respinse

Toate dosarele candidaţilor în funcţiile de conducere a AJF Argeş au fost analizate pe 8 iulie în cadrul Consiliului Director. Pentru postul de preşedinte îşi depuseseră candidatura trei persoane însă cele ale lui Ilie Bărbulescu şi Constantin Kaghiorghis au fost respinse pentru că nu au depus platforma program. Cu cîteva zile înainte de alegeri, Gabi Alexe şi-a retras candidatura pentru postul de vicepreşedinte din motive personale şi nici nu a fost prezent la Adunarea Generală. În Comitetul Executiv al AJF Argeş a fost ales cîte un reprezentat al Ligii a IV-a, dar şi cîte unul din cele patru serii ale ligii a V-a. La seria Centru 1 au fost trei candidaţi pe un singur post, la Centru 2 au fost doi candidaţi în timp ce la seria Nord a fost unul singur. În seria Sud şi-au depus candidatura două persoane. După numărarea voturilor Dan Pirciu, Cristi Ilinca, Mihai Răduţă, Viorel Popescu şi Aurel Bărbuţu au fost aleşi membri în comitetul Executiv.

Propunere inedită făcută de primarul Vlădeştiului

Înainte de începerea votului fosta conduceri a AJF Argeş a prezentat raportul de activitate pe anii 2009-2013 iar după acea reprezentanţii cluburilor au făcut propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii. Cea mai interesantă dar şi cea mai trăsnită propunere a venit din partea primarului comunei Vlădeşti, Cristian Hristu Dică. Acesta a cerut conducerii AJF să pună meciurile la o oră mai tîrzie pentru că jucătorii săi nu se pot trezi la timp pentru că noaptea se duc la discotecă. Un alt motiv pentru care a cerut acest lucru era intrarea în conflict cu preoţii de la bisericile satului care i-au reproşat că tinerii nu vin la biserică pentru că preferă să se ducă la fotbal dimineaţa. Propunerea edilului a rămas să fie analizată spre sfîrşitul lunii.

Fotbalul argeşean trebuie să progreseze

După ce a cîştigat un nou mandat la şefia AJF, preşedintele Cornel Sorescu a anunţat echipele că a anulat cartonaşele galbene şi roşii plus etapele de suspendare pe care le aveau jucătorii. Vechiul şi noul şef al instituţiei speră să ewficientizeze cît mai mult activitatea AJF Argeş: „Sînt bucuros că am convins delegaţii tuturor echipelor prezente care m-au votat. Despre Ilie Bărbulescu care îşi depusese candidatura nu vreau să vorbesc pentru că nu este fayr-play din partea mea. Îmi doresc ca în noul mandat să reuşesc să pun în aplicare cea ce mi-am propus pentru îmbunătăţirea activităţii. Vreau ca fotbalul argeşean să progreseze. Din păcate viitorul clubului FC Argeş este terminat. Această echipă este în moarte clinică şi doar o minune o mai poate salva. Sper ca noua echipă, FCM Argeş Piteşti să ajungă în cîţiva ani în Liga I. Dacă îmi vor solicita ajutorul o voi face cu cea mai mare plăcere”.
„Copii şi juniorii sînt baza piramidei”

Cristinel Soare, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai AJF Argeş a promis că va îmbunătăţi activitatea de la nivelul copiilor: „Mulţumesc celor care m-au votat la această adunare. Vă anunţ că mă voi implica foarte mult pentru a ajuta fotbalul judeţean la nivelul copiilor pentru că ei sînt baza piramidei. Vom ajuta toate seriile să progreseze. Cu echipa din Bradu vreau să mă menţin în Liga a III-a iar cu fotbalul în sală vă anunţ că nu îl vom putea susţine. Nu putem forma o echipă pentru că avem prea puţini copii”.

„Jucătorii să aibă mai mult respect”

Cristi Florescu, cel de-al doilea vicepreşedinte ales de Adunarea Generală are planuri mari cu fotbalul judeţean: „Este o zi fericită pentru mine alegerea în această funcţie. Obiectivul meu principal este creşterea fotbalului încă de la nivelul copiilor. Trebuie să creştem copii şi juniori de valoare pentru fotbalul judeţean. Sper să reuşim să revigorăm activitatea fotbalistică pentru că Argeşul a produs mereu jucători talentaţi care au ajuns să joace la echipele mari ale ţării. Jucătorii din Argeş ar trebui să aibă mai mult respect atunci cînd intră pe teren şi vreau să existe cît mai mult fair -play în fenomen”.

Marius Duinea Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

conducere defensivă între polițiștii argeșeni (7)

Competiție de conducere defensivă între polițiștii argeșeni

La ceas aniversar pentru Poliția Română, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar