Acasă / SOCIAL / Analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret

Analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arges a organizat miercuri 18 septembrie a.c., întâlnirea cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale de tineret din judeţ. Au raspuns invitaţiei 10 ONG-uri: Fundaţia Compartir, Asociatia Judeţeană Umanitară pentru Tineret Arges, Asociaţia Imago Mundi, ADEPT Romania, Asociaţia Xcentric Young, Asociaţia Zimbrul Carpatin, Asociaţia de Tineret Solaris, Asociaţia Youth&Future, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Arges si ACTSM Ana Imep.
Tema întâlnirii a reprezentat-o analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret de la începutul anului si până în prezent, discutarea problemelor legate de Metodologia de finanţare a proiectelor de tineret, precum şi modalităţi de îmbunătăţire a colaborării dintre MTS – DJST – ONG.
S-a subliniat faptul că DJST Arges a beneficiat în acest an de un buget substanţial mărit pentru activitatea de tineret, ceea ce a condus la cresterea numărului de proiecte proprii, dar si finanţate pentru ONG-uri. Reprezentanţii ONG-urilor au scos în evidenţă neajunsurile Metodologiei de finanţare pentru anul curent si au venit cu propuneri concrete de îmbunătăţire a acesteia.
Cu acest prilej a fost promovat încă o dată siteul www.voluntariarges.ro, realizat de Asociaţia Zimbrul Carpatin din surse de finanţare ale DJST Arges, cu ajutorul caruia ong-urile pot sa isi promoveze proiectele, iar voluntarii se pot înscrie la activităţile acestora.
Iniţiativa a fost binevenită si apreciata, dl. Director Bughiu Adrian exprimându-şi dorinta de a permanentiza genul acesta de consultări.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar