Acasă / SOCIAL / Analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret

Analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arges a organizat miercuri 18 septembrie a.c., întâlnirea cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale de tineret din judeţ. Au raspuns invitaţiei 10 ONG-uri: Fundaţia Compartir, Asociatia Judeţeană Umanitară pentru Tineret Arges, Asociaţia Imago Mundi, ADEPT Romania, Asociaţia Xcentric Young, Asociaţia Zimbrul Carpatin, Asociaţia de Tineret Solaris, Asociaţia Youth&Future, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Arges si ACTSM Ana Imep.
Tema întâlnirii a reprezentat-o analiza activităţii DJST Arges în domeniul programelor de tineret de la începutul anului si până în prezent, discutarea problemelor legate de Metodologia de finanţare a proiectelor de tineret, precum şi modalităţi de îmbunătăţire a colaborării dintre MTS – DJST – ONG.
S-a subliniat faptul că DJST Arges a beneficiat în acest an de un buget substanţial mărit pentru activitatea de tineret, ceea ce a condus la cresterea numărului de proiecte proprii, dar si finanţate pentru ONG-uri. Reprezentanţii ONG-urilor au scos în evidenţă neajunsurile Metodologiei de finanţare pentru anul curent si au venit cu propuneri concrete de îmbunătăţire a acesteia.
Cu acest prilej a fost promovat încă o dată siteul www.voluntariarges.ro, realizat de Asociaţia Zimbrul Carpatin din surse de finanţare ale DJST Arges, cu ajutorul caruia ong-urile pot sa isi promoveze proiectele, iar voluntarii se pot înscrie la activităţile acestora.
Iniţiativa a fost binevenită si apreciata, dl. Director Bughiu Adrian exprimându-şi dorinta de a permanentiza genul acesta de consultări.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Filarmonica Pitești

De Simfonia Lalelelor, Iana Novac și Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar

Filarmonica Pitești organizează joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar