Acasă / SOCIAL / Apel către toți cei care doresc să ajute

Apel către toți cei care doresc să ajute

Având în vedere calamitățile naturale petrecute în județul Galați, în urma cărora mii de oameni au rămas fără locuințe și alte bunuri, Consiliul Județean Argeș a demarat o campanie de ajutorare a localităților din județul Galați afectate de viiturile din ultimele două zile.
În acest context, conducerea Consiliului Județean Argeș apelează către toți cei care doresc să ajute, fie că este vorba de instituții publice, societăți comerciale sau simpli cetățeni ai județului Argeș, pentru a face donații constând în materiale de construcții, alimente neperisabile și obiecte electrocasnice (frigidere, aragazuri, televizoare etc.).
Donațiile se pot face prin Crucea Roșie – Filiala Argeș, persoană de contact: doamna Doina Popescu, tel. 0744.252.531, sau la Punctul de colectare din Strada Mărășești Nr. 1, la sediul I.S.U. Argeș (Protecția Civilă).
Potrivit I.S.U. Galaţi, datele centralizate până în prezent arată că 2.434 de persoane au fost evacuate din locuinţe din cauza inundaţiilor. De asemenea, 1.374 de case au fost afectate de viituri, iar 11 locuinţe au fost distruse complet.Totodată, 140 de persoane au fost salvate de la înec. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost luate de viituri, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Galaţi, în timp ce peste 700 de case din 17 localităţi din judeţ au fost inundate, iar 519 persoane au fost evacuate din calea apelor.
Gabriela Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar