Acasă / SOCIAL / Să vă bucuraţi de acest nou an școlar !

Să vă bucuraţi de acest nou an școlar !

Îmi revine deosebita onoare de a vă adresa salutul meu personal şi al Consiliului Judeţean Argeş, la deschiderea noului an școlar 2013 – 2014, dumneavoastră, profesori, elevi, dar mai ales celor mai mici boboci, la început de drum, cei care de acum încolo vor descoperi tainele cărților și ale învățăturii.
În noul an școlar, doresc tuturor să fie din ce în ce mai performanți, să aibă suficiente motive de mândrie, pentru rezultatele și cunoștințele dobândite.
Educaţia trebuie să rămână un obiectiv prioritar, pentru că un popor educat este un popor liber, capabil să înţeleagă şi să apere valorile democratice.
În acest sens, Consiliul Județean Argeș a sprijinit întotdeauna actul educațional, prin îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ, dotare și infrastructură, prin acordarea de burse de merit și sociale, precum și prin asigurarea bunei desfășurări a programelor ”Cornul și Laptele” și ”Primul ghiozdan”.
În final, vă rog să-mi permiteţi să vă urez sănătate şi succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le aveţi sau le prefiguraţi în acest an școlar.
Vă felicit încă o dată, să vă bucuraţi de acest nou început!
Gabriela Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș

Un patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș! Abuz sau interpretare forțată a legii?

Stație PECO închisă, la Călinești, după 20 de ani de funcționare .Managerul stației: Este un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar