Acasă / EVENIMENT / Au ajuns la cuţite pentru o copilă

Au ajuns la cuţite pentru o copilă

Doi bărbaţi au ajuns la cuţite, la propriu, după ce între ei s-a iscat o stare conflictuală care a degenerat în acte de violenţă.
S-a întâmplat duminică seară, la Ştefăneşti, când poliţia din oraş a fost sesizată telefonic despre faptul că doi bărbaţi s-au încăierat şi unul dintre ei a fost tăiat la un antebraţ. Polițiștii au aplanat starea conflictuală, stabilind că aceasta a avut loc între Marius Ninel N., 36 de ani, respectiv Marius Robert R., de 38 de ani, ambii din localitate. Iniţial s-a crezut că cei doi s-ar fi încăierat fiindcă ar fi iubit aceeaşi femeie.

loviri sau alte violenţe

 

Ulterior, oamenii legii au constatat că, în realitate, tot scandalul a pornit de la faptul că primul dintre ei este tatăl biologic al unei fetiţe în vârstă de opt-nouă ani, iar celălalt este tatăl din acte. Din primele verificări reiese că fetiţa ar fi vrut să stea cu tatăl natural, dar celălalt nu a fost de acord. În acest context, Marius Ninel N. a scos un cuţit şi l-a înţepat de două ori în antebraţ pe Marius Robert R. Acesta a fost consultat de un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri, însă a refuzat transportul la spital, leziunile suferite fiind superficiale.
Bărbaţii au fost conduşi la sediul poliției pentru audieri şi, după administrarea probatoriului, primul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei argeşene pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ionut Radu si Tiberiu Dragos Oprea

Concert pop simfonic, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar