Acasă / EVENIMENT / Au aruncat maşina furată în râul Argeş

Au aruncat maşina furată în râul Argeş

Poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Topoloveni au identificat autorii în doua cauze de furt calificat, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi, fapte comise pe raza oraşului Topoloveni

În nopţile 13/14 si 16/17 aprilie 2014, A.B.I., de 20 ani, M.A.,de 45 ani şi U.I.A., de 19 ani, toţi din oraşul Topoloveni, prin efracţie, au pătruns în locuinţa unei persoane din oraşul Topoloveni, sustrăgând mai multe bunuri în valoare de aproximativ 10.000 lei. Bunurile sustrase au fost vândute către diferite persoane de pe raza comunelor Beleţi – Negreşti, Priboieni si Leordeni, fiind identificate ulterior de poliţişti şi predate în totalitate părţii vătămate.

De asemenea, s-a stabilit faptul că A.B.I., U.I.A. şi I.F.M., de 22 ani, din Topoloveni, în noaptea de 22/23.04.2014, prin efracţie, au sustras două autoturisme de pe raza oraşului Topoloveni.
Un autoturism a fost identificat de poliţişti pe raza comunei Călineşti si predat parţii vătămate, iar celălalt vehicul a fost aruncat de cei trei autori în râul Argeş, în zona podului de la limita oraşului Topoloveni cu comuna Căteasca.

Faţă de A.B.I., M.A. şi U.I.A., s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minoră dispărută (1)

Minoră dispărută de la domiciliu

În cursul serii de 16 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni au fost ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar