Acasă / EVENIMENT / S-a ales cu un telefon de 50 lei, dar şi cu închisoarea

S-a ales cu un telefon de 50 lei, dar şi cu închisoarea

Un cetăţean francez a avut parte de o experienţă neplăcută, după ce a fost tîlhărit. Înainte să fie atacat, acesta i-a dat de băut autorului său distrat şi au dansat împreună. La plecare a fost atacat, iar tîlharul a fugit cu telefonul mobil al victimei.
În urmă cu două săptămîni, G.C., 43 de ani, din Franţa, a venit în Piteşti, cu intenţia de a-şi face un tratament stomatologic şi un implant dentar. Cetăţeanul consultase preţurile şi erau cu mult mai mici faţă de cele practicate în Franţa. La clinica din Piteşti, întreaga intervenţie l-ar fi costat cu mult mai puţin, deşi asta implica şi cazare, şi masă la un hotel din oraşul nostru. Seara, ca să îşi omoare timpul, francezul ieşea la plimbare în oraş. În noaptea de 12 spre 13 aprilie, bărbatul s-a dus la barul Old Schol din centrul Piteştiului. Acolo l-a întîlnit pe Gabriel Ionuţ Bacria, 21 de ani, din Piteşti, acesta fiind cu un prieten. Avînd bani, francezul le-a făcut cinste celor doi, iar după un timp petrecut împreună au decis să meargă la un alt bar. S-au dus în apropiere, în barul Cuba, acolo unde distracţia era în toi. Au dansat împreună, în grup, şi au mai băut ceva, astfel că s-au cam ameţit. Tîrziu după miezul nopţii au decis la plece. G.C. era cazat la hotelul Duet şi intenţiona să ajungă la hotel. A mers cu piteştenii pînă la trecerea de pietoni de lîngă Galeria de Artă din Piteşti, acolo unde Bacria l-a atacat. L-a lovit cu pumnul în faţă, de mai multe ori, scoţîndu-i mai mulţi dinţi şi măsele. Francezul, care oricum era sub tratament, s-a ales cu extracţiile făcute în urma atacului violent. Deşi avea o sumă mare de euro la el, tîlharul nu a reuşit să-i ia decît telefonul.
Ionuţ G.B a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.Vineri, urmează să fie dus la Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzaţia de tîlhărie.

Sursa text-curier.ro
Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar