Acasă / EVENIMENT / Autorul accidentului mortal de la Metro a rămas fără maşină

Autorul accidentului mortal de la Metro a rămas fără maşină

Aşa cum v-am informat, un om şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, iar în cauză fost deschis dosar pentru ucidere din culpă.

accident mortal DN 65B, zona Metro (2)
Polițiștii Biroului Rutier Pitești au extins verificările, ocazie cu care au constatat că şoferul autoturismului efectuat transport alternativ de persoane (Bolt) cu autoturismul în altă localitate decât cea de autorizare. Este vorba despre Cristian D., de 21 de ani, din Pitești, autorizat să efectueze transport pentru Pitești, însă cursa a început din Ștefănești, ulterior pe Autostrada A1 spre destinație. Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost amendat cu 2.000 de lei conform OUG 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de a utiliza vehiculul, pentru o perioadă de şase luni.
Vă reamintim că evenimentul a avut loc în jurul orei 6.15 a dimineţii de 21 noiembrie, la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, în zona Metro.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii rutieri s-a stabilit că şoferul de la Bolt conducea un Renault Megane, neinscripţionat, pe DN 65B din direcția Autostrada A1 spre Pitești. Ajuns la intersecţia semaforizată către Carrefour, respectiv către Metro, a virat spre Drumul 23 fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de dreapta. Suprins de manevră, Marin S., de 49 de ani, din comuna Breasta, judeţul Dolj, care conducea un tir dinspre Piteşti către autostradă, nu a mai putut face nimic pentru evitarea accidentului şi a izbit în plin Renault-ul în partea lateral dreapta. În urma impactului extrem de violent, Mihai Alin M.R., de 47 de ani, pasager pe bancheta spate a autoturismului, şi-a pierdut viaţa.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furau-lemne-din-pădure

Combatere a delictelor silvice desfășurate în ultima săptămână

În perioada 26 februarie – 03 martie a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar