Acasă / EVENIMENT / Zeci de percheziţii la hoţi de carburant

Zeci de percheziţii la hoţi de carburant

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt au efectuat 41 de percheziții domiciliare în județele Olt (34), Argeș (cinci) și Teleorman (două), la persoane fizice și juridice, pentru destructurarea a trei grupări infracționale organizate, specializate în sustragerea de produs petrolier într-un dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care sunt efectuate cercetări pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.

furt-combustibil-din-rezervorul
Din verificări a reieșit că, începând cu anul 2020, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, ar fi constituit trei grupări infracționale organizate, în scopul sustragerii de produs petrolier.
Potrivit anchetatorilor, suspecţii au recurs la un mod deosebit de operare utilizând un autoturism special adaptat pentru comiterea faptelor, folosirea de cagule și distrugerea sistemelor de supraveghere ale persoanei vătămate.
Cu acest prilej, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20 de tone de produs petrolier. Totodată, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.
La percheziţii au participat polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Olt, luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Olt și Argeș, precum și efective ale Jandarmeriei Olt.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Olt, Argeș și Teleorman, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Frații Golești

Vineri după-amiază, o femeie a fost lovită de o mașînă în timp ce traversa stradă, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar