Acasă / EVENIMENT / Bănuit de tâlhărie la o agenție bancară și două tentative de tâlhărie

Bănuit de tâlhărie la o agenție bancară și două tentative de tâlhărie

Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au identificat şi reţinut un bărbat de 44 de ani, din Piteşti, bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unor angajaţi de la o agenţie bancară şi a două tentative de tâlhărie.
În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Argeş, a reieşit faptul că, la data de 8 februarie 2013, bărbatul a pătruns într-o agenţie bancară din Piteşti, purtând pe cap o cagulă. Sub ameninţarea cu un pistol, le-ar fi determinat pe două angajate să-i dea sumele de 17.100 de lei, 1.540 de euro şi 200 de dolari.
La jumătatea lunii iunie a.c., cel în cauză ar fi încercat, prin utilizarea unui pistol de tip air soft, să deposedeze de banii pe care-i avea asupra sa un bărbat, în timp ce acesta se afla în autoturismul personal, staţionat pe o stradă din Piteşti.
Tot în luna iunie a.c., acesta a intrat într-un magazin, unde, prin ameninţarea cu pistol de tip air soft, ar fi solicitat vânzătoarei banii din vânzări.
Investigaţii au relevat că bănuitul ar fi pregătit săvârşirii unei alte infracţiuni de tâlhărie, la o unitate deţinătoare de valori monetare din Piteşti, folosind ca ameninţare un dispozitiv artizanal pe care l-ar fi confecţionat. Poliţiştii au ridicat dispozitivul, în vederea cercetărilor.
Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar