Acasă / EVENIMENT / Bărbat violent, trimis în judecată

Bărbat violent, trimis în judecată

În jurul orei 10.30 a zilei de 18 noiembrie, polițiștii Secției 3 Pitești au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică din cartierul Trivale. Acum, judiciariştii de investigaţii criminale, sub supravegherea unui procuror, au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată a împricinatului pentru infracţiunile de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Femeie-bătută-fotopress-24ro
Din verificări s-a stabilit că este vorba despre Mihai U., de 35 de ani, din Pitești, care băut fiind, pe fondul unor discuții contradictorii a lovit-o pe Oana M., de 29 de ani, fosta sa concubină. Fără să ţină cont de faptul că femeia este însărcinată în luna a treia, bărbatul a luat-o la palme şi la şuturi, apoi a izbit-o cu capul de frigider. Văzând ce se întâmplă, Georgiana S., de 30 de ani, colegă de-a victimei, a sărit s-o apere pe gravidă, încercând să aplaneze conflictul. Imediat a devenit ţinta agresorului, care a luat-o şi pe ea la bătaie izbind-o cu capul de uşă, timp în care nu a contenit să le ameninţe pe cele două.
După administrarea probatoriului, bărbatul cu pricina a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi prezentat Parhetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsura preventivă, a fost plasat sub contrul judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ionut Radu si Tiberiu Dragos Oprea

Concert pop simfonic, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar