Acasă / EVENIMENT / Nou director de comunicare al Renault Romania

Nou director de comunicare al Renault Romania

Începând de la 1 decembrie, activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România vor fi reunite într-o singură direcție, denumită Direcția de Afaceri Publice și Comunicare.
Aceasta va fi condusă de Cristian Nevzoreanu, care este numit Director Executiv Afaceri Publice și Comunicare Renault Group România, cu raportare directă către Mihai Bordeanu, diredtor general al Automobile Dacia. Gabriel Sicoe, director executiv afaceri publice până la această dată, va ocupa funcţia de secretar general al Automobile Dacia, de asemenea cu raportare directă către Mihai Bordeanu.

cristian-nevzoreanu
Cristian Nezvoreanu este absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti, Facultatea de Ingineri Aerospaţială, şi deţinător al unei diplome de master în tehnici aeronautice şi spaţiale obţinut la EcoleNationale Superieure de l Aeronautique et de l Espace „Sup Aero” din Toulouse, Franţa. De asemenea, a urmat specializări postuniversitare în Management şi Gestiunea Afacerilor la unităţi de învăţămând superior franceze, şi Competitivitate şi Inovaţie (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj). A început colaborarea cu Grupul Renault în anul 2000 în Franţa, unde a fost manager de proiece în domeniile inginerie, marketing şi comercial. În anul 2007 a preluat funcţia de director Afaceri Publice al centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, ulterior devenind director adjunct Afaceri Publice pentru toate entităţile Grupului Renault în România. De la 1 martie 2021, Cristian Nezvoreanu a preluat rolul de director executiv Comunicare şi Responsabilitate Socială Renault Group România.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar