Acasă / SPORT / BC Argeş s-a pregătit la Liceul Brătianu!

BC Argeş s-a pregătit la Liceul Brătianu!

Baschetbaliştii de la BC Argeş au început campania de promovare a acestui sport în şcoli. Jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea clubului au mers, ieri, în vizită la Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi au organizat un meci demonstrativ cu formaţia de baschet a liceului. Scopul acţiunii a fost promovarea acestui sport în rândul tinerilor şi atragerea liceenilor la meciurile echipei de baschet.
Sub privirile antrenorului Hristu Şapera, jucătorii au încercat să facă spectacol şi să-i înveţe pe elevi tainele acestui sport. Liceeni au fost foarte bucuroşi că au ocazia să joace împotriva unor baschetbalişti profesionişti şi au încercat să le facă faţă cât au putut de mult. Este de înţeles că nici o clipă nu a contat scorul în această întâlnire care a fost una amicală. Jucătorii lui Şapera nu s-au întrebuinţat prea mult în acest meci, având în vedere că mâine au meci în campionat contra celor de la BC Farul Constanţa şi au evoluat cu frâna trasă. Elevii au încercat să lase o impresie cât mai bună în această confruntare, deşi era evident că şansele de câştig erau zero. Aşa cum era de aşteptat, meciul demonstrativ s-a încheiat la egalitate, după care a urmat o sesiune de autografe, dar şi o poză de grup cu jucătorii şi oficialii ambelor echipe.

„O acţiune benefică“
Antrenorul BC Argeş consideră că această acţiune şi-a atins scopul: „A fost o acţiune plăcută şi benefică pentru promovarea baschetului şi sportului, în general, în rândul tinerilor. Şi pe viitor vom face astfel de evenimente, pentru că am observat că pasiunea piteştenilor pentru sport este foarte mare. Aşteptăm cât mai mulţi tineri în Sala Sporturilor să ne susţină“.

„Poate vom ajunge ca ei“
Liceenii au fost foarte încântaţi că au avut ocazia să joace împotriva unor jucători profesionişti: „Sperăm să mai vină pe la noi Barac şi colegii săi, suntem foarte încântaţi de această iniţiativă şi ne bucurăm că avem posibilitatea să dăm mâna cu Barac, Ulmer, cine ştie, poate într-o zi vom fi şi noi ca ei, la o echipă de top“, ne-a spus, înaintea meciului, unul dintre elevi.

M.Duinea Foto Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar