Acasă / SOCIAL / După ce a fost numit preşedinte interimar al PP-DD Argeş, Deaconu a început o activitate puternică

După ce a fost numit preşedinte interimar al PP-DD Argeş, Deaconu a început o activitate puternică

După ce Eugen Mihalache, preşedintele interimar al PP-DD Argeş şi-a prezentat demisia din această funcţie, numindu-l pe deputatul Mihai Deaconu ca lider interimar, parlamentarul nu s-a culcat pe o ureche. Acesta a început să ia măsuri de reorganizare şi de întărire a întregului partid la nivel de judeţ. Deaconu a ţinut mai multe şedinţe, în urma cărora au fost luate diverse decizii. Ca o primă decizie a venit demiterea din funcţia de preşedinte al PP-DD Piteşti a lui Silviu Popovici, fiind numit ca interimar, Mircea Dinu, consilier municipal al Piteştiului.
Motivul demiterii lui Popovici a fost acela că organizaţia piteşteană a PP-DD nu a mai avut întâlniri de ceva vreme, dar şi că acesta lipsea din şedinţele importante ale partidului.
O altă decizie pe care preşedintele interimar Mihai Deaconu a luat-o este aceea de a organiza o întâlnire cu toţi aleşii locali din Argeş, 103 consilieri locali plus preşedinţii de organizaţii, 3 primari şi 3 consilieri judeţeni. Această întâlnire are scopul de a evidenţia problemele partidului şi de a le rezolva cât mai rapid, dar şi pentru a se întocmi lista cu semnăturile necesare pentru anul electoral 2014, atunci când PP-DD va merge în cursa pentru europarlamentare.
Mihai Deaconu este încrezător că se pot strânge cu mult mai multe semnături decât sunt necesare, deputatul mizând pe numărul mare de membrii ai partidului la nivel de judeţ, adică peste 9000.
Cristian Toma Foto Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

Sancționati de jandarmi pentru acces cu ATV-urile în fondul forestier

6 persoane au fost sancționate În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar