Acasă / SPORT / BCM Piteşti a surclasat-o pe Timba Timişoara

BCM Piteşti a surclasat-o pe Timba Timişoara

Sâmbătă seara, BCM-U Piteşti a primit acasă vizita echipei BC Timba Timişoara, într-un joc ce a contat pentru etapa a zecea din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Partida a fost la discreţia gazdelor de la început până la sfârşit, elevii lui Şapera învingând la o diferenţă de 40 de puncte, scor final, 104-64; pe sferturi a fost 32-12, 25-14, 15-21, 32-17.

De la gazde, cei mai buni marcatori s-au dovedit a fi Ante Krapic cu 21 de puncte şi 2 recuperări, Ousmane Barro – 18 puncte şi 8 recuperări, Marko Djurkovic, 17 puncte şi 13 recuperări, respectiv Pankracije Barac cu 14 puncte şi 7 pase decisive. Elevii lui Hristu Şapere au obţinut a cincea victorie în campionat şi vor evolua în runda viitoare la Craiova, cu SCM Universitatea.

„Am jucat bine şi am învins”
După partida cu timişorenii, antrenorul principal al echipei BCM Piteşti, Hristu Şapera, a spus: „Astăzi am jucat bine şi am învins, câştigând cele două puncte, ceea ce este foarte important. Au existat şi câteva inexactităţi în joc, lucru care s-a văzut şi pe tabela de marcaj. Dar cred că am tratat jocul serios şi asta s-a văzut şi pe tabelă. Cred că a fost o oportunitate ca unii dintre jucători să prindă nişte minute, într-un meci care nu este atât de uşor precum a părut. Ţin să reamintesc că Timba a făcut un meci foarte bun cu Mediaş. Noi ne propunem întotdeauna să câştigăm fiecare meci pe care îl avem. Vom avea meciuri foarte importante, cu Craiova, în deplasare, şi cu Mediaşul acasă, o echipă foarte, foarte bună, cu jucători foarte buni. Sunt două meciuri importante pentru noi, pentru linia noastră de clasament. Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a le câştiga. Astăzi am simţit din nou suporterii aproape, chiar dacă a fost puţin frig şi aş putea spune condiţiile au fost un pic neprielnice, dar am avut publicul alături de noi şi am avut parte de căldura lui”. (totalbaschet.ro)

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a zecea au fost: Farul Constanţa – Concordia Chiajna 78-54, BC Timişoara – CSU Sibiu 95-88, CSM Oradea – Steaua CSM Bucureşti 83-62, Energia Rovinari – BC Mureş 90-91, CSU Asesoft Ploieşti – U Mobitelco Cluj 73-66. Sâmbătă, 11 ianuarie 2014 se va juca meciul Gaz Metan Mediaş – SCM U Craiova.

M.C.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar