Acasă / SPORT / CS Mioveni a învins cu noroc pe FC Bihor

CS Mioveni a învins cu noroc pe FC Bihor

Ultima rundă programată în acest an a fost cu noroc pentru echipa de fotbal CS Mioveni care a învins pe teren propriu pe FC Bihor Oradea cu scorul de 1-0. Meciul, care a contat pentru etapa a XIV-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, a fost câştigat de elevii lui Ion Moldovan care au marcat cu patru minute înainte de final.
Meciul nu a fost nicidecum la discreţia gazdelor, elevii lui Moldovan au jucat în nota loc obişnuită, de la slab către foarte slab, însă, ce-i drept, nici nu au avut în faţă un adversar redutabil.
Prima ocazie, a oaspeţilor
Atât de încins a fost jocul şi atât de bine au jucat gazdele, încât prima ocazie notabilă a meciului a venit abia în minutul 14 şi a aparţinut oaspeţilor – Lukacs a trimis singur de la 15 metri pe lângă poartă. în continuarte argeşenii au dat senzaţia că nu se regăsesc şi a venit minutul 30 când din nou oaspeţii au fost la un pas de a deschide scorul. Bic a şutat de la 10 m, dar Cotigă a fost oportun şi a respins în corner de pe linia porţii. O altă ocazie a primului mitan pentru FC Bihor s-a consumat în minutul 42, când Mădălin Popa a şutat de la 22 de metri, foarte puternic, dar şi pe lângă poartă.
Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, elevii lui Moldovan au prestat un joc total haotic, fără luciditate şi clarviziune, echilvalent cu neputinţa.
După pauză, puţin schimbaţi
Nu ştim ce le-a spus la pauză Moldovan elevilor săi, dar se pare că aceştia au înţeles ceva mai bine că pentru a câştiga trebuie să ataci şi să marchezi. Motiv pentru care în mitanul secund galben-verzii au început şi ei să se mişte cât de cât mai cu talent. După ce în minutul 51 oaspeţii prin Lukacs au ameninţat din nou poarta argeşenilor, două minute mai târziu a dat Domnul să se remarce şi gazdele prin ceva pozitiv dacă până atunci plusaseră din plin la capitolul ineficacitate: Pasăre a şutat violent de la 11 m pe lânga vinclul porţii lui Smaranda. Dominarea gazdelor s-a prelungit şi în minutul 66 Tănasă a ieşit la rampă pentru prima dată în meci, trimiţând cu capul de la 7 m spre poartă, dar Smaranda a scos în corner chiar de pe linia porţii. Nici oaspeţii nu s-au lăsat mai prejos şi în minutul 82 Ov. Popa a şutat plasat de la 13 m, însă portarul Octavian Popescu a reuşit să respingă. Ultima fază a jocului s-a consemnat cu patru minute înainte de finalul partidei şi a coincis cu golul gazdelor. Tănasă a reluat cu capul în plasă de la 3-4 m o centrare trimisă de pe partea stângă de către Ayza.
Aşa s-a scris istoria unei partide de o factură tehnico-tactică extrem de slabă, un joc în galben-verzii nu s-au evidenţiat prea mult, dimpotrivă, au jucat din nou după ureche, fără vreo idee tehnico-tactică. Una le spune Ion Moldovan la vestiar, alta înţeleg domniile lor! Mai în glumă, mai în serios, poate un translator nu le-ar strica jucătorilor de la CS Mioveni!
Componenţa echipelor
CS Mioveni: Popescu – Cotigă, Pasăre (min. 90+1, Stoica), M. Olteanu, C. Stan – Boboc (min. 58, Biceanu), Răuţă, A. Popa, Năstăsie (min. 66, Galan) – Ayza, Tănasă
FC Bihor: Smaranda – Mihuţ, Letan, Lazăr, Lupu – Ianc (min. 78, Haş), Bic (min. 80, Ov. Popa), M. Popa, Sfârlea – F. Pop, Lukacs (min. 61, Hadăr); Antrenor: Gheorghe Ghiţ
* În alte partide ale etapei a XIV-a, CSU Craiova s-a impus cu 2-0 în deplasare, pe terenul reşiţenilor de la Metalul, Gloria Bistriţa a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu FC Olt, în timp ce tot rezultat de egalitate, dar cu 1-1, s-a înregistrat şi la Arad, între UTA şi CSM Rm. Vâlcea. ASA Târgu-Mureş a învins cu 1-0 pe Olimpia Satu-Mare, în timp ce ieri jocul dintre FC Universitatea Craiova şi Minerul Motru s-a terminat …..
În clasament, după 14 etape, CS Mioveni va ierna pe locul 9 cu 17 puncte, în timp ce lider este CSU Craiova, cu 28 de puncte.

M.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Alin Nedelescu, un tânăr jandarm argeșean

Jandarm argeșean, campion național la Skandenberg-Armwrestling

Prefectul județului Argeș, Dragoș Predescu, l-a felicitat astăzi pe sergentul major Alin Nedelescu, cadru al ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar