Acasă / SPORT / Campania pentru şefia Federaţiei Române din Argeş a trecut şi pe la Piteşti

Campania pentru şefia Federaţiei Române din Argeş a trecut şi pe la Piteşti

Vasile Avram, fostul arbitru internaţional, şef al CCA şi actul preşedinte al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, s-a întâlnit cu reprezeentanţi ai structurilor fotbalistice dar şi cu reprezentanţii presei argeşene. Acesta şi-a expus platforma pe care îşi doreşte să o îndeplinească, în eventualitate în care va fi ales preşedinte al FRF. De asemena acesta a semnat în faţa oficialilor din Argeş, Telorman ţi Dâmboviţa un contract de angajament pentru a garanta ca va finaliya, sau măcar că va încerca să-şi ducă la bun sfârşit proiectele pe care le propune. Avram a evitat să discute despre contracandidatul său principal Gică Popescu, dar a subliniat că are la rândul să în staff oameni importanţi din fotbalul intern.

Investiţii în copii şi juniori
Cât depre redresarea sportului rege acesta are în plan măsuri pe teremen scurt, dar şi mai îndepărtat. Printre acestea se numără schimbarea regulamentelor de funcţionare ale FRF şi alinierea acestora la standardele internaţionale, evaluarea tuturor angajaţilor Federaţiei, înfiinţarea unei Academii naţionale, dar şi altele care ducă, în final la perfomanţă. Un capitol important atins de Vasile Avram a fost acela al copiilor şi juniorilor, acolo unde are , de aemnea, creionate o serie de proiecte. “Am structurat aceste proiecte pe modelul unor campionate puternice ale lumii, precum Germania, Italia, Spania, Anglia şi chiar SUA. Am fost de câteva ori la Detroit şi am discutat în acest sens cu oficialii de acolo în acest sens. (…) Baza este cea mai importantă: trebuie să investim în copii şi juniori. Trebuie răsturnată această piramdiă, care la noi este cu vârful în jos, şi nu cum ar trebui să fie. De exemplu avem legitimaţi mai mulţi seniori decât tineri, iar acest lucru nu este normal. Trebui ca partitatea sa fie de minim un doi copii şi juniro la un senior. “, a punctat Vasile Avram.

Vom reveni zilele următoare pe marginea acestui subiect cu viziunea lui Avram asupra cluburilor de legendă care dispar în fiecare zi, a viitorului selecţioner, asupra investiţiilor care trebuiesc făcute şi nu numai.
Adrian Dragomir Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar