Acasă / SOCIAL / Campania de informare a Parlamentului European pentru alegerile din 25 mai 2014

Campania de informare a Parlamentului European pentru alegerile din 25 mai 2014

Campania de informare privind alegerile europarlamentare din acest an a ajuns şi la Piteşti. Evenimentul a fost găzduit vineri 7 februarie, de Hotel Ramada, iar printre cei care au lua cuvântul la sesiunea de informare s-au număra şi câţiva europarlamentari cum ar fi: Theodor Stolojan, Corina Creţu, Norica Nicolai şi Oana Antonescu. Aceştia au abordat, prin mesaje directe sau înregistrate, subiecte legate de domeniile de acţiune ale PE, dar şi importanţa votului şi specificul alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014.
În cadrul dezbaterii interactive „Alegerile europarlamentare 2014: acum este diferit. Rolul Parlamentului European în contextul problematicii pieţei muncii și libera circulaţie a lucrătorilor”, desfășurate vineri, 7 februarie, la Pitești, reprezentanți ai principalelor grupuri politice din Parlamentul European, experți în problematica europeană, în domeniul ocupării și securității sociale, precum și în comunicare au atras atenția asupra importanței apropiatelor alegeri euro-parlamentare și asupra felului în care cetățenii pot influența decizia politică la nivelul Uniunii Europene.
Dezbaterea a avut ca temă libera circulație a lucrătorilor și deschide seria de patru evenimente interactive organizate de Biroul de Informare al Parlamentului European în mai multe orașe din țară, pentru a atrage atenția asupra alegerilor euro-parlamentare 2014. Dezbaterea a fost transmisă live pe Internet și a beneficiat de video-intervenții din Bruxelles și/sau Strasbourg.
Invitații s-au referit la implicarea Parlamentului European în susținerea unor politici și programe cu impact direct asupra cetățenilor și firmelor, cum ar fi oportunitățile pe piața forței de muncă la nivelul pieței Uniunii Europene, la programele de investiții și alte măsuri economice majore.

M.G/ Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști

Simboluri ale primăverii, oferite de polițiști participantelor la traficul rutier

De 1 Martie, polițiștii tuturor structurilor rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar