Acasă / SOCIAL / Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice în Costești

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice în Costești

colectare_fotopress-24 (1)

În perioada 12-13 iulie 2013, în Costeşti, echipa Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec organizează cu sprijinul Primăriei orașului Costești o acţiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice care se va desfăşura în intervalul orar 9.00-17.00, pe rutele Costești, cartierele Telești și Zorile și cele 6 sate aparținătoare Broșteni, Lăceni, Pârvu Roșu, Podu Broșteni, Smei și Stârci.

SCAPĂ DE APARATELE ELECTRICE VECHI SAU DEFECTE, UNDE?

La mașina de colectare sau la punctul de colectare situat pe strada Victoriei langa magazinul DANIEL EXPERT.
Vino vineri, 12 și sâmbătă, 13 iulie 2013 între orele 09.00 – 17.00 la mașina de colectare și scapă de deșeurile electrice și electrocasnice vechi sau defecte: orice aparat care se bagă în prize sau funcționeaza cu baterii.
Scapi de aparatele nefolositoare și poți primi cupoane valorice sau poți câștiga premii prin tragere la sorți.
Pentru cei ce doresc să obţină informaţii suplimentare despre acţiunile organizate în acest weekend, Asociaţia RoRec pune la dispoziţie numerele de telefon 0722 552 725 și 0753 092 707, care vor funcţiona pana sâmbătă, între orele 09.00-17.00.
Cei care se debarasează, în cadrul acţiunii Asociaţiei Rorec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasă cu unul nou, dintre cele puse în joc de Philips, Skill şi Albatros.
Va fi organizată tombolă, la care participanţii pot câştiga: 4 x fier de călcat, 4 x mixer, 4 x cafetieră, 1 x polizor unghiular.Tragerile la sorţi vor avea loc pe 13 iulie, ora 18.00 la Primăria Costeşti.
O campanie de mediu realizată de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec și Primăria orașului Costești cu sprijinul ALBATROS , PHILIPS și SKIL

Cristian Vladescu Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora din Mioveni, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în această seară, 16 aprilie ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar